Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage heeft een ontspannende, rustgevende en kalmerende werking. De massage kan je helpen om los te komen van dagelijkse stress of spanning in lichaam en geest. Deze heerlijke massage is goed voor de bevordering van de doorbloeding, helpt het lichaam afvalstoffen af te voeren en helpt de spieren ontspannen.

massage-foto

Voorafgaand aan de massage zal er een vraaggesprekje plaats vinden. De ontspanningsmassage word aangepast op je persoonlijke behoefte. Je kunt kiezen voor een massage van het hele lichaam (full body massage) of voor een deel/ delen van het lichaam (Rug, armen, voorzijde benen, achterzijde benen). Na de massage is het belangrijk om voldoende water te drinken om de afvalstoffen beter af te kunnen voeren.

 

 

 

Tarieven Ontspanningsmassage

Behandeling Totale duur Prijs
Ontspanningsmassage 30 minuten € 30,-
Ontspanningsmassage 60 minuten € 50,-
Ontspanningsmassage 90 minuten € 70,-

Kom tot rust en ontspan tijdens een heerlijke rustgevende ontspanningsmassage bij Movonne!

Je bent in goede en warme handen.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak kun je een mailtje te sturen naar info@movonne.nl of bellen naar 06-30731776.

 

praktijk
Foto: Praktijk ruimt in Tilburg

 

 

Massages, massagetilburg, Massage, Tilburg, MassageWaalwijk, massage, Waalwijk, ontspanningsmassage, ontspanning, Masseur, zen, full body massage, prijzen