Yvonne van Hengel_MG_0899 kopiëren (Conflict met Unicode-codering)

Als klein kind speelde ik altijd buiten en was ik bezig met het klimmen in bomen, touwtje springen en het liefst stond ik de hele dag ondersteboven op mijn handen. Tijdens mijn jeugd heb ik veel sporten beoefend, op de balletacademie gezeten en verschillende dansvormen uitgeoefend. Na de middelbare school heb ik een 4-jarige theateropleiding gevolgd aan het ROC- Kunst, Cultuur & Media in Tilburg. Tijdens deze opleiding heb ik mijzelf ontwikkeld op het gebied van zang, dans en theater en is mijn passie voor verschillende bewegingsvormen uitgegroeid tot een levensvisie en is mijn liefde voor pilates en Yoga ontstaan.
In 2010 heb ik mijn certificaten voor Perfect Pilates docent beginners en gevorderden behaald. Daarna ben ik de opleiding oefentherapie Cesar gaan volgen aan de Hogeschool in Utrecht, waar ik in juli 2014 mijn Bachelor of Health heb behaald.
Wat mij door de jaren heen altijd heeft verwonderd, is de kracht van het lichaam en de geest. Yoga was voor mijzelf een middel om rust te vinden in mijn drukke en chaotische leven. Mijn oma was daarbij mijn grote voorbeeld: ondanks haar dwarslaesie was zij veerkrachtig in lichaam en geest door het jarenlange beoefenen van Yoga. Hierdoor ben ik zelf ook Yogalessen gaan volgen en geven. Ik heb mijn Yoga-opleiding gevolgd bij Arhanta Yoga ashram in India.

Na het behalen van mijn diploma als houding- en bewegingstherapeut ben ik mijn eigen praktijk Movonne gestart. Hier geef ik wekelijks met veel liefde therapieën, massages, groepslessen Pilates en (Aerial) Yoga.
Als specialist op gebied van houding en beweging heb ik brede kennis van het menselijk lichaam en jarenlange ervaring met het geven van lessen. Ik draag mijn passie en kennis graag over aan mijn leerlingen en hoop nog vele mensen te mogen inspireren.

Beweeg en beleef!

Namasté,

movonne-300117013

Yvonne van Hengel
Movonne

Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici, de Kamer van Koophandel en ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM).