Tissu performance

Tissu, ook wel bekend als Aerial Silk, is inmiddels een welbekend circusonderdeel. Zwevend in de lucht laat Movonne dynamische kunsten zien, waarin kracht en souplesse de boventoon voeren. Wilt u een spectaculaire act op uw feest of festival? Neem contact op met Movonne.

Yvonne-banner-kopiëren.jpg

Prijzen
– 1 act max. 4,5 minuut: € 200,- exclusief btw (inclusief 6% btw € 212,-)
– 1 act op maat ( prijs in overleg)

Praktische zaken
De opdrachtgever is verantwoordelijk voor een ophangpunt waar de Tissu aan bevestigd kan worden. Het ophangpunt moet 6 a 8 meter hoog zijn.

Het rigging- of ophangpunt voor de act heeft een draagkracht van 500 – 1000 kg nodig.

Movonne beschikt over een witte en een bordeaux rode Tissu. Heeft u een andere kleur in gedachte? In overleg is er veel mogelijk.

 

Workshop

Altijd al een keer zelf in de doeken willen slingeren? Tijdens de workshop leer jij de basisbeginselen van luchtacrobatiek.  Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een dagje weg met je sportvereniging? Dan is de Tissu- workshop wellicht een leuk idee!

IMG_6426-BorderMaker

 

 

 

 

 

 

 

Opbouw workshop (1,5 á 2 uur) :

– Stevige warming-up
– Stretchen
– Basis skills en voetwikkels
– Klimmen en trucs
– Afsluiten met het maken van mooie foto’s van alle geleerde trucs
– Cooling- down

De workshop wordt gegeven aan minimaal 5 personen en maximaal 10 personen. Prijs: 20 € (inclusief btw) per persoon.

Kleding
De Tissu kan voor wrijving op de huid zorgen. Daarom is het aan te raden strakke, bedekkende kleding te dragen. Lang haar mag in een staart of knot gedragen worden. Tijdens de warming-up kunnen er sportschoenen gedragen worden. In de Tissu wordt er gewerkt met blote voeten.

 

Aerial Yoga, Aerial Silk, Tissu, luchtacrobatiek, Yoga, Pilates, Massages, Massage, ontspanningsmassage, Hatha Yoga, Hathayoga, Antigravety Yoga, Yogatilburg, Pilatestilburg, Tilburg, Waalwijk, Oefentherapie Cesar, Houding en bewegingstherapie, Cesartherapie, Zwangerschapspilates, Zwangeren, Zwangerenfit, zwanger en fit, Zwangertotaal, zwangerschapsgym, zwangerschapslessen, zwangerschap, zwangerschapspilatestilburg, workshops, workshop, vrijgezellefeesten, vrijgezelle, vrijgezelle workshops.